Hajplasztika, hajbeültetés

A hajbeültetésről egyre gyakrabban lehet hallani – nem csak a sztárok körében. Azt pedig már valószínűleg a legtöbben tudják, hogy ez az eljárás az egyetlen ellenszere a férfias típusú kopaszodásnak, ha az öröklési folyamat győzött felettünk.

Természetesen nem tényszerű, hogy pontosan akkor és úgy kezdjünk el kopaszodni, mint szüleink vagy nagyszüleink, de az öröklődési tényezőt figyelembe véve ez mindenképpen támpont lehet abban, hogy mire is számíthatunk frizuránkat illetően. A hajhullás megindulása, mértéke és folyamatának gyorsasága persze egyénenként változik, és sajnos ezt a folyamatot csak lassítani lehet, visszafordítani már nem. Azonban akad megoldás a kopaszodás hagyta nyomok eltüntetéséré is. A hajbeültetés segítségével visszakaphatjuk elveszített frizuránkat, és vele együtt önbizalmunkat is.

A S.A.F.E. System-FUE a ma elérhető legkorszerűbb hajátültetési módszer, amellyel az eredetivel megegyező, természetes sűrűségű és hatású hajkoronát tudunk létrehozni. Az Egyesült Államokból származó forradalmian új és innovatív technológia, a FUE módszer továbbfejlesztett változata. A műtéti tervet egy speciális diagnosztikai eszköz segítségével a Premium Hair hajbeültetés klinikánkon még könnyebben és pontosabban lehet kidolgozni.

Dr. Pataki Gergely hajbeültetés

A Safe System-FUE hajbeültetést a fejbőrbe történő sajátzsír-átültetéssel javasolt kombinálni, mivel a saját zsírszövetben lévő őssejtek és növekedési faktorok hozzájárulnak az áthelyezett hajhagymák állapotának javításához, és gyorsabb hajnövekedést érhetünk el vele, valamint csökkenti a beavatkozás utáni hegesedés kialakulását. A sajátzsír-visszatöltés alkalmazása ugyanis már bizonyított és hatékony eljárás az arcfiatalításra és a kontúrdeformitások kezelésére. Vezető főorvosunk, Dr. Pataki Gergely külföldön és itthon szerzett tapasztalatainak köszönhetően élen jár a fenti módszer továbbfejlesztésében, a saját zsír esztétikai és helyreállító alkalmazásában.

A hajátültetést egészséges emberen végezzük, így komplikáció gyakorlatilag nem várható. A beavatkozást követően szöveti duzzanat (ödéma), viszketés és pörkképződés várható, amit speciális hűtőfolyadék és hűtőpárna segítségével próbálunk enyhíteni. A műtét után az átültetett hajszálak pár héten belül kihullanak, nyugvó állapotba kerülnek majd ezt követően újraaktiválódnak és kinőnek. Végleges eredmény a 9-13. hónapban várható, ez páciensenként eltérő, a haj növekedési ciklusai miatt.

További információ, konzultációs időpontfoglalás:

Premium Hair Hajbeültetés Klinika

Telefon: 06 20 512 9192
E-mail: info@premiumhajbeultetes.hu
Web: https://premiumhajbeultetes.hu
Facebook: https://facebook.com/premiumhajbeultetes