Rólunk

dr. Pataki Gergely

Sebész, plasztikai sebész szakorvos, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen diplomázott.

Szakorvosjelöltként Németországban szerzett gyakorlatot. Tanulmányai során Brazíliában világszerte elismert plasztikai sebészeti képzőhelyeken tanulhatta a szakmát, ösztöndíjasként Hollandiában és az USA-ban töltött tanulmányutakat.

2010-ben alakította ki saját plasztikai sebészeti magánrendelőjét Budapesten, ahol az általa megálmodott környezetben és minőséggel fogadja pácienseit.

2010 óta a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében működő Premium Plasztikai Sebészet alapítója és vezetője.

Vezetője a Szent János Kórház Gyermeksebészeti Osztályán működő plasztikai sebészeti ambulanciának, ahol gyermekeken végez helyreállító plasztikai sebészeti műtéteket.

Számos szakmai világkongresszuson előadóként vett részt, és több külföldi szakmai lapban publikált (pl. Plastic and Reconstructive Surgery).

2010-ben német kollégájával az ázsiai Bangladesben hozott létre missziót, ahol rászorulókon segít helyreállító plasztikai sebészeti műtétekkel.

dr. Magyar Sarolta

Szemész szakorvos, arcesztétikai és heg-specialista. 2009 óta dolgozik Pataki doktorral, 2013 óta a Premium Plasztikai Sebészet rendelőjében. Jelenleg a Szent Imre Kórház Szemészeti osztályán is dolgozik, ahol mikrosebészeti és szemhéjrekonstrukciós beavatkozásokat végez.

Egyetemi tanulmányait a budapesti Semmelweis Egyetemen végezte, 2014-ben szakvizsgázott. 2015-ben az Európai Szemorvostársaság (EBO) szakvizsgáját is sikerrel teljesítette.

Szemészeti képzését a Tömő majd Mária utcai Szemklinikán, a tatabányai Szent Borbála Kórházban és a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban szerezte.

Arcesztétikai és plasztikai ismereteit Dr. Pataki Gergelytől sajátította el, melyeket hazai és nemzetközi kongresszusokon, továbbképzéseken rendszeresen bővít.

Főbb tevékenységi körébe tartoznak a szemhéj-rendellenességek helyreállítása, a szemkörnyéki növedékek eltávolítása, a szemhéjplasztika, az arcfiatalítás, az ajakformálás, a hialuronsav-feltöltés, illetve a botox kezelés.

Ezen kívül hegek, anyajegyek, bőrelváltozások kezelését (kimetszés, lézerezés, Kenalog injekciózás) végzi a test különböző területein.  

Lézeres terápiát nemcsak a hegekre, fibromákra és a hajszálerekre alkalmaz, hanem végleges szőrtelenítést is vállal.

dr. Makó Ádám

dr. Makó Ádám

Fül-orr-gégész és audiológus szakorvos.

Több éve segíti a Premium Plasztikai Sebészet munkáját. Pataki doktorral együttműködése több mint 25 évre nyúlik vissza. Az ország legyik legkiemelkedőbb szakorvosa a horkolásgátlás területén.

2010-ben tudományok doktora (PhD.) kitüntetést kapott. Doktori téziseit a nyelőcsőgyulladás kezelésére alkalmas bioadhezív és termoreszponzív gélrendszer formulálásról írta.